Recertifierade enligt ISO standarderna 9001, 14001 och 45001

Vi på LOGS Logistics kan stolt meddela att vi är recertifierade enligt ISO standarderna 9001, 14001 och 45001.

ISO 9001 – Kvalitetspolicy. LOGS sätter kunden i fokus och arbetar utefter deras unika behov. Denna policy prioriterar överensstämmelse med hög standard och efterlevnad av lagar och branschriktlinjer. Vår kvalitetspolicy utgör grunden för vår affärsverksamhet och styr alla aspekter av vårt arbete.

ISO 14001 – Miljöpolicy. LOGS medverkar aktivt till att värna om miljön. Detta genom att erbjuda effektiva transportlösningar och tjänster med minsta möjliga miljöpåverkan, som uppfyller miljölagstiftningen och kundernas krav.

ISO 45001 – Arbetsmiljöpolicy. LOGS verkar för att skapa en arbetsplats som erbjuder en organisatorisk och social, säker och trevlig arbetsmiljö utan mobbning och kränkande särbehandling. Arbetsmiljön skall vara såväl säker som trevlig och utvecklande för våra anställda.

Fler nyheter

LOGS i ett nytt varumärke

Vi introducerar LOGS i en tydlig profil mot marknaden. Vi vill visa att hållbarhet är viktigt, att våra värderingar finns i den g...
Hand med löv

LOGS Logistics AB är nu Fair Transport-certifierade

FAIR TRANSPORT är en hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg som bildar ett skyltfönster för åkeriföretags hållbarhets...
Läs mer