LOGS Lastbil på väg

Hållbara transporter

Vi skapar transporter för framtiden. Vi strävar inte bara efter den snabbaste eller billigaste transportlösningen utan efter den mest hållbara – för personalen, för ekonomin och för vår planet. Med våra lösningar vill vi forma en ny infrastruktur, en viktig del i den gröna omställningen, som alla kan använda sig av.

LOGS Greenline

LOGS Greenline är en intermodal lösning som främst går på järnväg för att minimera klimatpåverkan så mycket som möjligt. LOGS öppnade en ny dörr och marknaden har svarat – idag går våra transporter mellan Norrland och Mellaneuropa fem dagar i veckan. Självklart med omlastnings- och lagringsmöjligheter på flera orter efter vägen.

Läs mer om LOGS Greenline
Järnväg i morgondis

Kvalitet och miljö

Vi vill att kvaliteten på det vi gör ska vara den främsta anledningen till att våra kunder fortsätter att välja oss. Vi ser till att aktivt arbeta med kontinuerliga kvalitetsförbättringar, för att vi vill göra rätt från början.

Läs mer om vårt kvalitetsarbete
Rallarros järnväg

Ansvar och villkor

Vi och våra kunder har ett ömsesidigt ansvar för transporten. Det ansvar vi har för att ditt gods kommer fram tryggt och i tid, samt det ansvar du har för att ge rätt förutsättningar för det.

Läs mer om dina och våra ansvar
Hand med ett blad

Fair Transport-certifierade

FAIR TRANSPORT är en hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg som bildar ett skyltfönster för åkeriföretags hållbarhetsarbete vad gäller klimat och miljö, trafiksäkerhet och socialt ansvarstagande.

Läs mer om certifieringen här

Recertifierade enligt ISO standarderna 9001, 14001 och 45001

Vi på LOGS Logistics kan stolt meddela att vi är recertifierade enligt ISO standarderna 9001, 14001 och 45001....

LOGS i ett nytt varumärke

Vi introducerar LOGS i en tydlig profil mot marknaden. Vi vill visa att hållbarhet är viktigt, att våra värderingar finns i den g...
Hand med löv

LOGS Logistics AB är Fair Transport-certifierade

FAIR TRANSPORT är en hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg som bildar ett skyltfönster för åkeriföretags hållbarhets...
Läs mer