LOGS Lastbil Borlänge

Om oss

LOGS Logistics är ett fristående transportföretag med bas i Dalarna men med verksamhet som sträcker sig över hela världen. Vi erbjuder transport- och lagringsmöjligheter för både små och stora företag. 

Med hela världen som arbetsfält

LOGS Logistics grundades 2007. Sedan 2017 fokuserar vi på det som kallas intermodala transporter. Det innebär att vi kombinerar olika transportmedel och lagring på strategiska punkter, för att optimera effektiviteten och minska miljöpåverkan.

Med vårt koncept LOGS Greenline knyter vi ihop norra Sverige med kontinenten och resten av världen. LOGS Greenline är en sammanhängande sträcka mellan Boden i norr till Duisburg eller Rotterdam i söder. Därifrån kan vi sedan nå övriga världen via sjö eller järnväg. Självklart har vi både omlastningsmöjligheter och lagring på flera orter utefter Greenline-sträckan.

Läs mer om LOGS Greenline

Transporter som hjälper dig nå dina hållbarhetsmål

All vår verksamhet strävar mot hållbara logistiklösningar. Transportsektorn står för en tredjedel av världens totala utsläpp och det vill vi ändra på. Vi vet att det går att lösa logistikutmaningarna på miljövänligare sätt och gör alltid vårt yttersta för att göra de lösningarna så tillgängliga som möjligt för fler.

Merparten av våra transporter går på järnväg och där det behövs kompletterar vi med lastbilar. Alla våra lastbilar drivs med el eller med HVO 100 som är ett drivmedel med 60-70 procent lägre utsläpp än diesel.

Läs mer om våra transporter

Kvalitet och miljö i första hand

Vi är en oberoende aktör och samarbetar med andra i branschen för att lösa din logistik på bästa sätt. Vi strävar alltid efter den mest hållbara lösningen, inte bara den snabbaste eller billigaste.

Vår verksamhet har tre starka ledord: kvalitet, flexibilitet och minskad miljöpåverkan. Dessa principer genomsyrar allt vi gör och de tummar vi aldrig på. För att säkerställa hög kvalitet har vi implementerat en kvalitetspolicy och är ISO 9001-certifierade. Det är viktigt för oss att vi hela tiden arbetar aktivt med att upprätthålla och förbättra vår service och leverans.

Alla transporter har olika behov. Genom att nyttja olika transportsätt kan vi anpassa efter olika typer av gods och olika leveranskrav. Kontakta oss så tar vi hand om dina fraktutmaningar.

Kontakta oss

Nyheter

LOGS i ett nytt varumärke

Vi introducerar LOGS i en tydlig profil mot marknaden. Vi vill visa att hållbarhet är viktigt, att våra värderingar finns i den g...
Hand med löv

LOGS Logistics AB är nu Fair Transport-certifierade

FAIR TRANSPORT är en hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg som bildar ett skyltfönster för åkeriföretags hållbarhets...
Läs mer