Lagerlokal

Våra tjänster

Vi hjälper dig med din transport. För oss innefattar det även att lösa dina logistikutmaningar, hjälpa din organisation att uppnå era hållbarhetsmål och bidra till att transportbranschen går framåt. Hör av dig till oss med ditt uppdrag.

Intermodala transporter

Intermodala transporter innebär att två eller flera transportsätt används. Våra intermodala transporter kombinerar väg- och järnvägstransporter, de längsta sträckorna går på räls medan dragningarna till och från tåget går med lastbil. Då kan vi nyttja både vägtransporternas flexibilitet och järnvägens miljöfördelar. Resultatet är en optimerad och skräddarsydd fraktlösning för dig.

Boka transport
Intermodal transport trailer

Lagring och omlastning

Ibland krävs både omlastning och en tids lagring för att logistiken ska fungera smidigt. Vi kan erbjuda cirka 40 000 kvm lageryta, både i uppvärmda och icke uppvärmda lokaler. Här har vi möjlighet att lagerhålla ditt gods, sköta omlastning och leveranser efter avrop.

När du är kund hos oss får du en kundinloggning till vårt lagersystem. Där kan du se saldo, ta fram statistik och beställa transporter när du vill. Hos oss är det dina behov och önskemål som styr.

Mina sidor
Omlastning

Övriga tjänster

Vi hjälper dig gärna med till exempel vägtransporter inrikes och utrikes, järnvägstransporter, sjötransporter och service av trailers. Vi har också vår kombiterminal där vi kan hjälpa dig med både omlastning och lagring av ditt gods.

Kontakta oss
Spännen på lastbil